Wervelend Black Gospel kerstconcert in de St. Jan

maandag - 25 oktober 2021
Wervelend Black Gospel kerstconcert in de St. Jan

Gouda krijgt voor het zevende achtereenvolgende jaar kleur in de donkere dagen voor kerstmis. In een winterse setting organiseert Eigenwijze Evenementen opnieuw een soulful Black Gospel Concert in de prachtige entourage van de St. Janskerk. Afgelopen jaar konden deze spraakmakende kerstconcerten helaas geen doorgang vinden, daarom is de organisatie voor dit jaar bijzonder verheugd dat alles weer “normaal“ kan plaatsvinden volgens de Covid richtlijnen van de Rijksoverheid. Na het succes van de afgelopen jaren belooft deze muzikale happening misschien wel de meest wervelende editie. Een unieke belevenis met muzikale topacts, op een locatie waar saamhorigheid, vreugde en Kerstmis samenkomen.

 

Op dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 december krijgt de St. Jan in Gouda een unieke setting. De St. Jan wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een bijzondere locatie, met veel kaarslicht,  stijlvolle aankleding, sfeerverlichting en een goed glas wijn vergezeld van Goudse kaas.

 

Trots is de organisatie van Eigenwijze Evenementen dat voor een 7e editie, opnieuw het meest swingende Black Gospel koor van Nederland aanwezig is voor een avond vol emotie.

Het koor G-roots brengt de Amerikaanse Black Gospel muziek vanuit overtuiging, heel  authentiek en vol overgave. Het repertoire is zeer uitgebreid, dat is de afgelopen jaren wel gebleken met herkenbare (kerst)liedjes en klassiekers van Gospel, Soul & Spirituals.

 

Daarnaast de aanwezigheid van grote artiesten weer dit jaar. Enkele oud-gedienden waaronder Do op dinsdag 21 december naast de musical ster Brandon Delagraentiss. Op woensdag 22 december Dwight Dissels op herhaling en donderdag 23 december sluiten wij 3 dagen Black Gospel af met niemand minder dan Shirma Rouse.

Dit Gospelconcert biedt u de gelegenheid om de Kerst op een unieke manier in te luiden met relaties, personeel, vrienden en familie, onder het genot van heerlijke wijnen en een smakelijke Goudse kaasplank. Jong en oud zijn dus van harte welkom om te komen genieten van een concert waarbij het niet nodig is om stil te blijven zitten!

 

Sinds enkele jaren hebben wij een samenwerking met restaurant De Zalm voor een diner arrangement en overnachten bij Best Western Gouda, maar dit jaar kunnen wij iets exclusiefs bieden met onze fijne buren van het Relais et Chateaux Weeshuis. Zeker voor sommige zakelijke relaties of liefhebbers heel interessant om gebruik te maken van speciale diner en/of overnachtingsarrangementen.

 

 

Kaarten zijn online te bestellen via www.blackgospelnight.nl, via Primera Gouda of bij de St. Jan in Gouda. Voor zakelijke arrangementen kunt u contact opnemen via info@eigenwijze-evenementen.nl

Home