Uitnodiging voor een tweede overleg over het coronatoegangsbewijs

maandag - 27 september 2021
Uitnodiging voor een tweede overleg over het coronatoegangsbewijs

Vanaf 25 september 2021 is alleen met het coronatoegangsbewijs toegang mogelijk in alle horeca binnen, bij evenementen en bij vertoning van kunst en cultuur (bioscopen en theaters). Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar.

Maandag was er een overleg voor organisaties die te maken hebben met het coronatoegangsbewijs. We hebben afgesproken dat we elkaar volgende week opnieuw online ontmoeten om verdere ervaringen te delen en eventuele aandachtspunten te bespreken.

 

Alle horecaondernemers, sportverenigingen en culturele instellingen zijn welkom voor deelname aan een overleg over de inzet van het coronatoegangsbewijs, waarbij de burgemeester en een wethouder aanwezig zijn.

Het overleg vindt plaats op maandag 4 oktober om 9.00 uur. Via de app Zoom kunt u deelnemen aan dit overleg.

 

Kopieer en plak onderstaande hyperlink in de webbrowser om het overleg te starten.

https://gouda-ictgouweijssel.zoom.us/j/99423383324?pwd=SDJsOWdIRFNqeVRxZkxDZHdKSXhVQT09

 

Of vul in de Zoom app het Meeting-ID en wachtwoord in:

Meeting ID: 994 2338 3324

Wachtwoord: 783199

Home