Aanmelding werkzoekenden, zij-instromers en studenten geopend

maandag - 13 september 2021
Aanmelding werkzoekenden, zij-instromers en studenten geopend

Van 25 t/m 29 oktober 2021 openen bedrijven in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen hun deuren voor werkzoekenden, zij-instromers, studenten en scholieren. Tijdens BinnenKijken bij Bedrijven (BKBB); hét event voor werknemers om op een laagdrempelige manier kennis te maken met veel mooie, sociale en succesvolle ondernemingen in de regio. De aanmelding voor binnenkijkers is nu geopend.

 

De deelnemende bedrijven stellen zich voor op binnenkijkenbijbedrijven.nl. Daarbij vertellen ze ook welke vacatures, werkervaringsplaatsen en/of stageopdrachten ze hebben, en wanneer belangstellenden kunnen binnenkijken. Ieder bedrijf presenteert zich tijdens de actieweek op zijn eigen manier: er worden rondleidingen en presentaties gegeven, maar ook speeddates en een-op-eengesprekken georganiseerd. Bezoekers moeten zich wel aanmelden voor die presentaties. Ook dat kan via de site binnenkijkenbijbedrijven.nl.

 

BinnenKijken bij Bedrijven wordt georganiseerd door WerkgeversServicepunt (WSP) Midden-Holland. WSP stimuleert werkgevers om op een mensgerichte, slimme en financieel aantrekkelijke manier te ondernemen om méér mensen in de arbeidsmarktregio aan het werk te helpen én te houden.

Home