Sponsoractie: Goudse ondernemers steunen Goudse ondernemers

maandag - 15 februari 2021
Sponsoractie: Goudse ondernemers steunen Goudse ondernemers

Ondernemers worden hard getroffen door de maatregelen die ons beschermen tegen corona.

Ook van veel Goudse ondernemers moet de winkel of het bedrijf gesloten blijven. Click & Collect helpt vaak niet, of te weinig. Soms is het zelfs ingewikkelder, omdat je nu in de zaak moet zijn voor het afhalen van bestellingen, maar er ook nog bezorgd moet worden, wat vaak zelf gedaan wordt om kosten van verzending uit te sparen.

Voor deze ondernemers willen we graag iets doen om te helpen. We willen zoveel mogelijk gratis duurzame pakketbezorging van bestellingen binnen Gouda aanbieden. Zelfstandige ondernemers uit heel Gouda kunnen deelnemen. De eerste 100 duurzame pakketbezorgingen binnen Gouda stellen we als Gouda Onderneemt nu direct beschikbaar!

 

Van de ondernemers die hiermee te maken hebben willen we graag weten of je hiermee geholpen wordt en of je er gebruik van zou willen maken.

 

Aan ondernemers die misschien minder zwaar door corona getroffen worden, of toch nog mogelijkheden zien anderen te helpen, willen we vragen; Doe je mee? Sponsor een aantal gratis bezorgingen! Al voor € 275 help je 100 pakketten binnen Gouda duurzaam te bezorgen.

 

Hoeveel pakketten er uiteindelijk gratis bezorgd kunnen gaan worden is afhankelijk van 2 dingen;

  1. Vinden de ondernemers, wiens winkel of bedrijf gesloten moet blijven als gevolg van de corona maatregelen, het een goed idee 
  2. Hoeveel sponsorgeld kunnen we bij elkaar brengen

 

Laat alsjeblieft weten wat je er van vindt door de onderstaande vraag te beantwoorden die op jouw situatie van toepassing is. 

 

Ik ben een zelfstandige Goudse ondernemer wiens winkel of bedrijf gesloten moet blijven als gevolg van de corona maatregelen (klik op het antwoord dat je wilt geven).

ik vind het een goed idee, dit helpt mij wel

ik vind het geen goed idee, dit helpt mij niet 

 

Ik ben een ondernemer die kan helpen met sponsoring

ik doe mee 

ik doe niet mee, want ik vind het geen goed idee 

 

Alvast hartelijk bedankt voor je reactie!

 

De bezorging van de pakket wordt gedaan door Bezorgen zonder Zorgen.   

 

Waarom Bezorgen zonder Zorgen

De ondernemer achter Bezorgen zonder zorgen heeft zelf het initiatief genomen om tijdens de coronaperiode pakketbezorging binnen Gouda voor een sterk verlaagd tarief aan te bieden om zo collega-ondernemers te helpen.

Ze bezorgen duurzaam en voordelig binnen Gouda voor € 2,75 per pakket. De bezorging gebeurt met fietsen evt. met een elektrische “vracht-aanhanger”, een duurzame oplossing voor het bredere vraagstuk rondom Stadsdistributie.      

Home