Video / Groeiagenda Zuid-Holland: Maakindustrie

vrijdag - 18 december 2020
Video / Groeiagenda Zuid-Holland: Maakindustrie

Hoe kunnen onze maakbedrijven blijven concurreren met het buitenland? Hoe kunnen we de snelle groei van onze maakindustrie bevorderen én behouden we kennis in eigen land? En hoe zorgen we voor passende opleidingen en toekomstbestendige banen?

Het antwoord ligt in de Technologische Industrie. Dat zijn de innovatieve maakbedrijven en hun toeleveranciers. Dit is een belangrijke innovator en banenmotor voor de Nederlandse economie.

De Zuid-Hollandse maakindustrie is het grootste cluster van Nederland, en dat willen we versterken. Zodat we nog meer kunnen bijdragen aan de Nederlandse economie. De maakindustrie is ook essentieel voor een duurzame toekomst. Daarom investeert Zuid-Holland in de Technologische Industrie.

We vragen het Rijk om mee te doen, en sámen met Zuid-Hollandse bedrijven, kennisinstellingen en overheden op basis van een gezamenlijke agenda de maakindustrie te versterken. Want als Zuid-Holland bloeit, plukt heel Nederland daar de vruchten van.

#ZuidHolland4NL
Meer informatie: zuidholland4NL.nl

Groeiagenda Zuid-Holland - Maakindustrie from InnovationQuarter on Vimeo.

Home