Gouda Werkt nu ook voor stageplekken

dinsdag - 13 oktober 2020
Gouda Werkt nu ook voor stageplekken

Gouda Werkt bied nu ook de mogelijkheid om geheel gratis uw stagevacatures te plaatsen op Gouda Werkt: het lokale bedrijven- en vacatureplatform van Gouda. Om jongeren in Gouda zoveel mogelijk aan een stageplek te helpen in de eigen omgeving, roepen ze bedrijven op om hen ervan op de hoogte te brengen van stageplekken. Het doel van Gouda Werkt is hiermee meer jongeren uit Gouda aan een stage te helpen in de eigen stad, en hopelijk op de lange termijn ook in onze eigen stad aan het werk te houden. 

 

In samenwerking met Goudse scholen
Er zijn samenwerkingen opgezet met meerdere scholen (GSG Het Segment, Driestar College en CSG De Goudse Waarden). De door u geplaatste stages op Gouda Werkt zullen dan ook direct terechtkomen bij de contactpersonen van die scholen. Zo werken we er samen aan om zoveel mogelijk Goudse studenten aan een stage in Gouda te helpen. 

 

Vanaf november zullen er gerichte online en offline marketingacties komen om Gouda Werkt onder de aandacht te brengen bij jongeren / scholieren. 

Ze horen graag van u of u stageplekken aanbiedt. Zij zullen deze dan voor u plaatsen op Gouda Werkt. 

 

Meer informatie over Gouda Werkt?

 

U kunt Gouda Werkt bereiken via:

Mail: gouda@uwstadwerkt.nl 
Tel: 085-0604041

Home