Kansen voor werkgevers anno nu.

dinsdag - 6 oktober 2020
Kansen voor werkgevers anno nu.

Werkgevers anno nu zien kansen in de veranderende maatschappij, ook in crisistijd. WerkgeversServicepunt (WSP) Midden Holland helpt met het vinden en verbinden van personeel. Met ondersteunende subsidies en regelingen. De nieuwe landelijke campagne ‘Werkgevers anno nu’ maakt WerkgeversServicePunten nog beter herkenbaar, vindbaar en bereikbaar voor werkgevers.

 

Van personeelsvraag naar antwoord

Als werkgevers vooral kijken naar de persoonlijke kwaliteiten van werkzoekenden, dan hebben zij via WSP Midden-Holland toegang tot een groot aanbod van gemotiveerd personeel. WSP Midden-Holland helpt werkgevers kosteloos met de werving en selectie van personeel en geeft strategisch personeelsadvies. We weten welke subsidies interessant voor u zijn en ondersteunen u bij inclusief ondernemen. Bijvoorbeeld met een leerwerktraject, jobcoach, loonkostensubsidie of andere regeling. Zo kunnen we meer mensen in Bodegraven, Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen aan werk helpen.

 

Maatschappelijke impact

De werkvloer van morgen vraagt om werkgevers die voor slimme personeelsoplossingen kiezen. Wie werft via WSP werkt aan een divers en inclusief personeelsbestand. Met jongeren, 50-plussers, mensen met een arbeidsbeperking en/of vluchtelingen. Allemaal gedreven mensen die het liefst vandaag nog aan de slag willen. Het vraagt soms meer tijd of extra aandacht, maar levert personeel én maatschappelijke impact op.

 

Zien is geloven

Werkgevers kunnen zich laten inspireren door andere werkgevers. Het delen van succesverhalen van ondernemers die hun voorgingen zijn daarom ook onderdeel van de campagne. Deze worden de komende tijd gedeeld via de LinkedIn pagina van het WSP Midden-Holland.  

 

Meer weten?

Kijk op werkgeversanno.nu voor alle mogelijkheden en contactgegevens.

Home