1e Ster Keurmerk Veilig Ondernemen voor Winkelcentrum Bloemendaal

woensdag - 30 september 2020
1e Ster Keurmerk Veilig Ondernemen voor Winkelcentrum Bloemendaal

 

Namens de ondernemersvereniging van Winkelcentrum Bloemendaal heeft centrummanager Michel van Kesteren maandag de eerste ster Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) in ontvangst genomen. Het certificaat heeft betrekking op het winkelgebied in en rond winkelcentrum Bloemendaal.

 

Anderhalf jaar geleden heeft winkelcentrum Bloemendaal een werkgroep in het leven geroepen om samen op te trekken op het gebied van schoon, heel en veilig.

Naast lokale ondernemers, bestaat de KVO werkgroep uit de politie, de brandweer, de gemeente, handhaving, het schoonmaakbedrijf, de beveiliging en de beheerder. "Het is zeer belangrijk dat er wordt gewerkt in de preventieve sfeer aan veiligheid in zijn algemeenheid. Deze KVO werkgroep werkt constructief samen aan de schoon, heel en veilig aspecten van winkelcentrum Bloemendaal", zo vertelt Van Kesteren.

 

Voor meer informatie zie ook: hetccv.nl/onderwerpen/veilig-winkelgebied/

Home