Collectieve inkoop zonnepanelen

vrijdag - 4 september 2020
Collectieve inkoop zonnepanelen

In januari van dit jaar hebben we met 11 mooie Goudse bedrijven de mogelijkheden voor collectieve inkoop van zonnepanelen onderzocht. Die inkoop was gekoppeld aan de aanvraag van de SDE+-subsidie van verschillende ondernemers. Veel beschikkingen zijn toen echter afgewezen, waardoor het inkooptraject niet kon worden opgestart.

 

Maar nu zijn de SDE+-aanvragen uit de meest recente ronde wél toegekend, en dat betekent dat we nu stappen kunnen gaan zetten. Iedere ondernemer die recent een SDE+-beschikking toegekend heeft gekregen kan nog deelnemen aan het inkooptraject, net als kleinverbruikers die al serieus in het inkoopproces zitten. Collectief inkopen kan veel inkoopvoordeel opleveren. Niet alleen qua prijs, maar ook op onderhoud én garanties.

 

Daarom organiseren we op 30 september van 16.00-17.30 een bijeenkomst om de mogelijkheden voor collectieve inkoop door te nemen. Bent u geïnteresseerd in dit traject? Stuur ons dan een mail en dan nodigen we u uit voor de bijeenkomst. Mailen kan naar info@dpgouda.nl

Home