Provincie geeft subsidie voor het dragend maken van dakconstructie voor zonnepanelen

donderdag - 30 juli 2020
Provincie geeft subsidie voor het dragend maken van dakconstructie voor zonnepanelen

Gedeputeerde Staten van de provincie Zuid-Holland  heeft op 26 mei 2020 een subsidie opengesteld voor ondernemers die zonnepanelen willen plaatsen maar van wie het  bedrijfsdak hiervoor niet geschikt is. (Besluit van , PZH-2020-0004142, tot vaststelling van de subsidieregeling voor de stimulatie van zonne- energie - Subsidieregeling Zonnig Zuid-Holland)

 

Met deze subsidie kan je een vergoeding aanvragen om de constructie van je dak aan te passen om deze dragend te maken voor zonnepanelen. De subsidie kan ook worden aangevraagd wanneer je het dak van je bedrijfspand beschikbaar wilt stellen aan een energiecoöperatie. Lees hier de officiele regeling.

Home