Gouwe Zaken krijgt tijdelijk andere vorm

maandag - 20 juli 2020
Gouwe Zaken krijgt tijdelijk andere vorm

 

Na de afgelasting van Gouwe Zaken op 4 april door de lockdown volgt er op 28 september een exclusieve pop-up editie voor Vrienden bij Maas Autogroep Moordrecht. Goed nieuws dus voor ondernemers uit de Goudse regio die elkaar na lange tijd weer willen ontmoeten, van elkaar willen weten hoe het ze vergaat en willen horen hoe zij elkaar door de crisis heen kunnen helpen.

 

Ondanks, of misschien wel dankzij, alle moderne technieken is de behoefte om elkaar weer fysiek te ontmoeten bij veel ondernemers toegenomen. Voor een select gezelschap van 100 ondernemers wordt Gouwe Zaken dit najaar in aangepaste vorm op 28 september van 15.30 tot 18.00 uur gehouden bij de Audidealer op bedrijventerrein Gouwe Park.

Op het programma van deze bijzondere editie staan onder meer een amuse van trendwatcher, vlogger én ondernemer Vincent Everts, een preview van Maas Autogroep, een blik op Gouwe Zaken 2021 én een verrassende proeverij van vanderLOO party & business events. Tussen de 'bedrijven' door kan er volop genetwerkt worden, uiteraard met inachtneming van de RIVM-regels. Vandaar ook dat bezoekers zich vooraf moeten aanmelden. Die mogelijkheid wordt geboden door via www.gouwezaken.nl/exclusief Vriend van Gouwe Zaken te worden. Vrienden krijgen behalve toegang tot deze bijzondere netwerkbijeenkomst ook naamsvermeldingen op bijvoorbeeld de website en social media van Gouwe Zaken én kans op een weekend gratis rijden in een Audi e-tron.

Home