Grand Canyon maakt doorstart na faillissement

donderdag - 11 juni 2020
Grand Canyon maakt doorstart na faillissement

bron en foto: Gouds Dagblad

 

Het is Grand Canyon gelukt om een doorstart te maken na het faillissement. Het Goudse organisatiebureau stond bekend om het organiseren van evenementen als de Goudse IJsbaan, Gouda Beach Experience en de Goudse Haringparty en was betrokken bij de Goudse VVV.

 

Wat er met deze evenementen gaat gebeuren, is nog niet duidelijk. Het bedrijf had twaalf vaste medewerkers in dienst en werkte bij de evenementen met tientallen parttimers. Met hoeveel mensen het nieuwe bedrijf verder gaat, is nog niet bekend.

 

Organisatiebureau Grand Canyon heeft de afgelopen jaren voor gemeente Gouda de operationele VVV taken uitgevoerd. De doorstart betekent dat de VVV taken door Grand Canyon, via de nieuwe BV Grand Canyon Events, uitgevoerd kunnen worden. Hiermee blijven banen en de jarenlange kennis en ervaring van de VVV Gouda medewerkers behouden.

 

Voor de gemeente Gouda stond steeds het belang voorop van het behoud van de banen van de VVV medewerkers en het voortzetten van de toeristische dienstverlening door VVV Gouda. Zo wordt het belang van Gouda als gastvrije stad voor bezoekers en toeristen geborgd. Voor de gemeente was dit een eis voor akkoord met de contractsovername.

 

Wethouder Thierry van Vugt (Toerisme, Recreatie) reageert verheugd: “Ik ben heel blij dat Grand Canyon deze doorstart heeft kunnen bewerkstelligen. Met hun kennis en ervaring kunnen zij de taken van VVV Gouda met een constante hoge kwaliteit ook komende tijd blijven uitvoeren. Ik ben blij dat de medewerkers van Grand Canyon, juist in deze lastige coronatijd, goed nieuws hebben gekregen dat zij aan de slag kunnen blijven.”

 

Home