Terrassenplan horeca Tiendeweg ook goedgekeurd

vrijdag - 29 mei 2020
Terrassenplan horeca Tiendeweg ook goedgekeurd

bron en foto: Gouds Dagblad

 

De horeca op de Lange en Korte Tiendeweg hebben vandaag ook toestemming gekregen van de gemeente Gouda om hun terrassen uit te breiden voor de heropening van de restaurants op 1 juni. Zes horecagelegenheden in het Tiendekwartier hadden gezamenlijk een voorstel ingediend om vanaf 1 juni coronaproof gasten te ontvangen en vandaag heeft wethouder thierry van Vugt ingestemd met deze plannen.

 

De restaurants mogen na sluitingstijd de tafels voor de dichte winkels en zelfs woningen neerzetten in een rij-opstelling. Zo worden de extra tafels geplaatst na 17u00 en zijn deze beschikbaar tot 22u00. Hulpdiensten kunnen ongehinderd passeren en voordeuren/ingangen van bewoners blijven vrij.

 

Het gaat hierbij om de restaurants Brownies & downieS, Rhodos, Roma, Bangkok City, LoeLoe’s, New Tandoor en Chaplin’s aan de Jeruzalemstraat. Restaurant Mykonos heeft geen ruimte om het terras uit te breiden, maar zij kunnen gebruikmaken van de binnentuin.

Home