BEZIENSWAARDIGHEDEN EN VVV GOUDA WEER OPEN

dinsdag - 26 mei 2020
BEZIENSWAARDIGHEDEN EN VVV GOUDA WEER OPEN

Steeds meer winkels, horeca en bezienswaardigheden mogen met de versoepeling van de coronamaatregelen weer open. Zo ook in Gouda. Wel is het voor een bezoek aan musea en bezienswaardigheden noodzakelijk om online te reserveren en rekening te houden met een tijdslot en soms aangepaste openingstijden. Alle websites zijn inmiddels aangepast met de actuele informatie en overal worden maatregelen genomen voor een veilig bezoek.

 

VVV Gouda en het Kaas-en Ambachtenmuseum in de Goudse Waag

Vanaf woensdag 27 mei gaat de VVV balie in de Goudse Waag weer open. In juni eerst nog met beperkte openingstijden en -dagen: van woensdag tot en met zondag en op Tweede Pinksterdag van 10 - 15 uur. Het Kaas- en Ambachtenmuseum in de Goudse Waag opent per 1 juni, voor een bezoek dient per mail, telefoon of aan de balie gereserveerd te worden.

 

Gouda Cheese Experience

Vanaf 1 juni opent de Gouda Cheese Experience voor het eerst haar deuren en krijgt de stad Gouda er een prachtige en unieke kaasattractie bij. Hier leer je op een interactieve manier alles over de wereld van Gouda Kaas. Van de geschiedenis tot de productie en de handel, alles komt op een speelse en spannende manier aan bod. Met de kortingscode CHEESE ontvang je tot 30 juni 15% korting op een ticket. De Gouda Cheese Experience is 7 dagen per week te bezoeken. Meer informatie en reserveren, zie www.goudacheese-experience.com

 

Museum Gouda, Sint-Janskerk en Siroopwafelfabriek

Ook Museum Gouda, de Sint-Janskerk en de Siroopwafelfabriek zijn blij om vanaf 1 juni weer bezoekers te kunnen verwelkomen. Ook hiervoor geldt dat er gereserveerd moet worden. Bezoek moet rekening houden met een tijdslot. Er mag een beperkt aantal bezoekers tegelijk naar binnen. Kijk op de websites voor alle details, reserveren en informatie over openingstijden en -dagen: www.museumgouda.nl www.sintjan.com en www.siroopwafelfabriek.nl

 

Best Western Plus City Hotel Gouda

Vanaf 2 juni heet Best Western Plus City Hotel Gouda haar gasten weer van harte welkom voor een overnachting in het mooie stadshotel dat zelfs over een unieke kaas- en stroopwafelsuite beschikt.

 

Welkom in Gouda 2020 brochure

De gratis Welkom in Gouda 2020 brochure van VVV Gouda wordt op dit moment in de binnenstad verspreid, zodat bezoekers aan de stad - van dichtbij, uit de regio of misschien wat verder weg - alle informatie hebben voor een aangenaam bezoek aan de stad.

 

Gastvrij welkom

Bij de VVV, horeca en bezienswaardigheden staan medewerkers en vrijwilligers te popelen om hun gasten en bezoekers weer gastvrij te mogen ontvangen. We wensen alle ondernemingen veel succes bij het (weer) openen van hun zaak, museum en bezienswaardigheid. Samen zorgen we ervoor dat Gouda op een veilige manier bezocht kan worden. Natuurlijk dient iedereen rekening te houden met de regels. Houd daarom altijd 1,5 meter afstand en vermijd drukte. Voor actuele informatie over Gouda: kijk op www.welkomingouda.nl met onder andere veel informatie over wandelen en fietsen in en om de stad.

Home