Informatie over vergunningen voor evenementen en bouwplannen bij u in de buurt?

vrijdag - 15 mei 2020
Informatie over vergunningen voor evenementen en bouwplannen bij u in de buurt?

Op overheid.nl vindt u berichten over vergunningen voor activiteiten in uw buurt, zoals evenementen en bouwplannen. Verder vindt u de bekendmakingen van nieuwe regelgeving. Het gaat om publicaties van gemeenten, waterschappen en provincies van de afgelopen twee maanden. Oudere berichten vindt u op Officiële bekendmakingen.

   

Attenderingsservice

Via enkele stappen kunt u zich inschrijven voor de e-mailservice. Hiermee ontvangt u besluiten en andere berichten die ondermeer door gemeenten, provincies en waterschappen via Overheid.nl gepubliceerd worden.
U kunt het type bericht instellen en over welk gebied en van welke organisatie u deze berichten wenst te ontvangen.

Home