Vervolg - enquête over de gevolgen van de Corona-crisis voor bedrijven en ondernemers in Gouda

maandag - 11 mei 2020
Vervolg - enquête over de gevolgen van de Corona-crisis voor bedrijven en ondernemers in Gouda

Nu de beweging richting versoepeling voorzichtig is ingezet, willen we je opnieuw vragen hoe het met je bedrijf gaat. Heb je gebruik gemaakt van de regelingen die rijks en lokale overheden bieden, hoe gaat het met je omzet en je medewerkers, kun je uit de voeten met de zgn. 1,5 meter economie en wat heb je nodig voor de toekomst?

We hebben een vervolg enquête gemaakt en willen je vragen deze in te vullen. Een aantal vragen zal je herkennen van de vorige enquête, dit zijn met name vragen over waar je gevestigd bent, de branche en over de bedrijfsgrootte, zodat we een goed beeld krijgen van de respondenten. Je input is volledig anoniem. Heb je vragen waarop je van ons persoonlijk antwoord wilt ontvangen, stuur dan a.u.b. een mail naar info@gouda-onderneemt.nl. Opmerkingen in de enquête kunnen we niet herleiden naar de afzender en dus niet beantwoorden.

Alvast weer hartelijk bedankt voor je deelname!

Home