Coronavirus en geplande activiteiten Sterk Techniek Onderwijs

vrijdag - 3 april 2020
Coronavirus en geplande activiteiten Sterk Techniek Onderwijs

Het coronavirus treft het onderwijs, de economie en Nederland in zijn geheel hard. Dit kan gevolgen hebben voor de activiteiten die gepland waren in het kader van Sterk Techniekonderwijs.
Bij het programmamanagement Sterk Techniekonderwijs en de ondersteuners komen veel vragen binnen over de voortgang van STO. Via dit nieuwsbericht, dat afgestemd is met OCW en DUS-I proberen we deze vragen te beantwoorden.
 
Alle betrokkenen realiseren zich dat geplande STO-activiteiten op dit moment niet allemaal door kunnen gaan. We willen voorkomen dat dit ten koste gaat van het enthousiasme waarmee regio’s van start zijn gegaan, of straks terugslaat op regio’s doordat ze subsidie terug moeten betalen.

Lees de afspraken die gemaakt zijn met OCW en DUS-I

Home