Corona informatie loket

dinsdag - 14 april 2020
Corona informatie loket

Gemeente Gouda en Gouda Onderneemt werken samen in het projectteam Informatievoorziening Ondernemers - Corona

    

Het projectteam heeft als doel de problemen in kaart te brengen en informatie over mogelijkheden beschikbaar te maken voor ondernemers. Inmiddels zijn daar al concrete stappen in genomen, zo hebben we een enquête uitgezet en de webpagina corona-informatie-loket ingericht met veel informatie over overheidsregelingen en met informatie van ondernemers die bijvoorbeeld een webinar organiseren, stageplekken zoeken en een app-platform voor personeel in- en uitlenen kosteloos aanbieden. Nieuwsgierig?

 

Heb je informatie of een tip die je via dit loket met andere ondernemers zou willen delen mail dan naar info@gouda-onderneemt.nl 

Home