Inschrijving Kom Binnen Bij Bedrijven geopend!

woensdag - 29 januari 2020
Inschrijving Kom Binnen Bij Bedrijven geopend!

Hoe komen bedrijven en organisaties in beeld bij werkzoekenden en scholieren/studenten? En hoe ontdekken werkzoekenden mogelijkheden voor een (nieuwe) baan, en vinden scholieren/studenten een stageplek?

Door Kom Binnen Bij Bedrijven. Hét evenement waar werkgevers en potentiële werknemers elkaar op een laagdrempelige manier ontmoeten.

Kom Binnen Bij Bedrijven 2019 was een ongekend succes. Aan de open dagen deden maar liefst 58 Goudse bedrijven mee. En samen trokken ze 474 (!) bezoekers. Het resultaat? Mooie matches! Reden genoeg om het event dit jaar weer te organiseren, en wel voor de 5e keer! We doen dat met 8 gemeenten in het Groene Hart gezamenlijk: Krimpenerwaard, Molenlanden, Papendrecht, Sliedrecht, Vijfheerenlanden, Waddinxveen, Zuidplas en Gouda. In al die gemeenten zetten bedrijven in de week van 23 t/m 28 maart hun deuren open.

 

De inschrijving is geopend!

Meedoen is heel eenvoudig:

  1. U meldt uw bedrijf aan: https://www.kombinnenbijbedrijven.nl/bedrijf-inschrijven. U maakt een aansprekend bedrijfsprofiel met logo, foto en eventueel een kort filmpje.
  2. U geeft aan wanneer uw bezoekers welkom zijn. Is dat één ochtend? Twee dagdelen? Of dagelijks? U bepaalt zelf wanneer u de deuren van uw bedrijf openzet.
  3. Geïnteresseerden in uw bedrijf kunnen zich vanaf 10 februari a.s. aanmelden via de site. U ontvangt daarvan automatisch bericht.
  4. U onderhoudt vervolgens zelf contact met uw bezoekers.
  5. Hoe u zich wilt presenteren is aan u. Laat u inspireren door anderen!

 

Gratis publiciteit

Wij zorgen voor publiciteit in de regio, zoals buitenreclame, flyers en advertenties of artikelen in (huis-aan-huis)bladen. Verder zijn we actief op social media. En natuurlijk wordt uw bedrijf ook gezien door alle bezoekers van www.kombinnenbijbedrijven.nl!


Hulp bij inschrijving

Ook dit jaar maakt gemeente Gouda het u graag weer makkelijk om mee te doen. Er zit iemand voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, mee te denken en zo nodig uw teksten te redigeren/schrijven en online te zetten. U kunt hiervoor contact opnemen met Ginetta Blokzijl, 0182-51 18 70, ginetta@gebe-marketing.nl

 

 We hopen dat u (weer) deelneemt dit jaar!

Home