Gezocht: Projectleider Sterk Techniekonderwijs regio Gouda

maandag - 20 januari 2020
Gezocht: Projectleider Sterk Techniekonderwijs regio Gouda

De regio Gouda zoekt een projectleider met kennis van en inzicht in ontwikkelingen binnen het techniekonderwijs. Als projectleider voor 1 dag per week, werk je als schakel tussen stuur- en werkgroepen om het techniekonderwijs in de regio verder te ontwikkelen. Je coördineert op een ondernemende wijze de uitvoering van de vastgestelde activiteiten. Deze functie komt voort vanuit het landelijke actieplan ‘Sterk Techniekonderwijs’.

    

Ben jij die ondernemende projectleider die we zoeken? Bekijk het functieprofiel en reageer!

       

Sterk Techniekonderwijs Het Rijk heeft 100 miljoen per jaar beschikbaar gesteld voor een impuls aan het technisch vmbo. Deze middelen gaan rechtstreeks naar de scholen. De doelstelling is werken aan een duurzaam, dekkend en kwalitatief sterk technisch onderwijs. Deze regio heeft ruim vier miljoen euro ontvangen. Hiervoor hebben vmbo-scholen, mbo-instellingen en het bedrijfsleven samen een plan opgesteld voor sterk, aantrekkelijk en innovatief techniekonderwijs. Vanaf dit jaar komt dit budget beschikbaar en gaan deze partners aan de slag met de uitvoering.

     

Brieven incl. CV kunnen worden gericht aan:

Driestar College

t.a.v. dhr. L. van der Ham

Postbus 148

2800 AC Gouda

    

Uiteraard kan het ook per mail, ham@driestarcollege.nl. Reacties moeten uiterlijk 3 februari binnen zijn. Op 14 februari vinden de gesprekken met de geselecteerde kandidaten plaats.

Home