Verslag DPG-bijeenkomst 'Circulaire economie'

vrijdag - 22 november 2019
Verslag DPG-bijeenkomst 'Circulaire economie'

"De noodzaak om bedrijfsprocessen circulair in te richten is groot: de grondstoffenschaarste en het verlies van biodiversiteit zijn alarmerend, en de druk vanuit de samenleving neemt toe. Maar een circulaire economie kan simpelweg ook financieel-economisch veel opleveren!”

- Jacqueline Cramer, DPG-bijeenkomst ‘Circulaire economie’, 21-11-2019

      

Op 21 noveber organiseerde Duurzaamheidsplatform Gouda een inspirerende bijeenkomst met onder meer presentaties van Jacqueline Cramer, Kees Schrauwen (Cyclus NV) en Ruud van Pelt (Goudse Betonmortel Centrale).

     

Verslag en foto’s
Wilt u nog eens nalezen wat er verteld is? Op de site van DPG staat inmiddels een uitgebreid verslag. U kunt daar ook de presentaties downloaden en meer foto’s bekijken.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten en bijeenkomsten van Duurzaamheidsplatform Gouda (DPG)? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief en volg hen op Twitter (@DPG0182) en LinkedIn! Wilt u nog nauwer betrokken worden bij de activiteiten van Duurzaamheidsplatform Gouda (DPG), word dan deelnemer.

Home