Nog ideeën over inrichting Spoorzone?

dinsdag - 1 oktober 2019
Nog ideeën over inrichting Spoorzone?

De gemeente Gouda werkt aan een Ontwikkelperspectief voor het gebied rondom het spoor.

Kom je weleens op het station? Woon of werk je vlakbij het spoor? Fiets of rijd je vaak over de Burgermeester Jamessingel? Dan hoort de gemeente Gouda graag jouw mening over de inrichting en ontwikkeling van de Spoorzone bij de inloopbijeenkomst op woensdag 2 oktober.

 

Ideeën
Medewerkers van de gemeente vertellen je graag over welke ideeën zij hebben bij het gebied tussen de Goudse Poort, de Winterdijk en de Ridder van Catsweg. Bijvoorbeeld over: bereikbaarheid, parkeren, uitstraling, voorzieningen en woningbouw. Maar zij horen ook graag jouw mening. Niets staat nog vast. De gemeente is daarom erg benieuwd naar jouw mening over dit Ontwikkelperspectief, zodat de ontwikkelaars het nóg beter kunnen maken. Wat vind jij belangrijk? Waarmee moet de gemeente Gouda rekening houden? Dat horen de ambtenaren graag van jou!

Inloopbijeenkomst
De inloopbijeenkomst is op woensdag 2 oktober bij het distributiecentrum van Blokker op de Antwerpseweg 2. Van 16u30 tot 19u00 kun je je ideeën delen. Je kan zelf kiezen hoe laat je binnenkomt en weer vertrekt.

 

Meer informatie vind je op de website over Spoorzone Gouda.

Home