Marijke Roseboom nieuwe voorzitter VNO-NCW RijnGouwe

donderdag - 19 september 2019
Marijke Roseboom nieuwe voorzitter VNO-NCW RijnGouwe

Marijke Roseboom is de nieuwe voorzitter van VNO-NCW RijnGouwe. Roseboom neemt de voorzittershamer over van Michiel Bunnik.

“Het is een eervolle taak om het voorzitterschap op mij te nemen in de mooie regio RijnGouwe”, zegt Roseboom, directeur-eigenaar van Ro-Ad Arbodienstverlening. “Graag wil ik de regionale samenwerking in de belangenbehartiging verder versterken. Het is een uitdaging meer ondernemers hierbij te betrekken en hen te informeren en te inspireren. Dat laatste wil ik vooral doen door inhoudelijke bijeenkomsten bij collega-ondernemers te organiseren. Er zijn immers veel prachtige bedrijven en ondernemers in onze regio!”

Marijke Roseboom (39) studeerde verpleegkunde en was al tijdens haar studie in de periode 1999-2003 betrokken bij besturen op de Hogeschool Gouda. Bij verschillende andere opleidingen is Roseboom ook actief geweest in besturen. Na werkzaam te zijn geweest bij verschillende grote instellingen in Amsterdam is Roseboom in 2010 bij het bedrijf van haar ouders gaan werken. In 2017 heeft ze Ro-Ad Arbodienstverlening van haar ouders overgenomen. Naast de dagelijkse leiding van haar bedrijf is Roseboom altijd bestuurlijk actief geweest, waaronder in het bestuur van Jong Management RijnGouwe en als voorzitter van V&VN Arboverpleegkundigen. Namens Jong Management nam Roseboom zitting in het SER Jongerenplatform, waarbij de eerste landelijke verkenning is gepubliceerd en besproken in de Tweede Kamer.

Michiel Bunnik
Michiel Bunnik werd in 2013 lid van het bestuur van VNO-NCW RijnGouwe en was in de periode 2015 – 2018 voorzitter. Tijdens zijn volledige bestuursperiode heeft Michiel Bunnik zich ingezet voor contact met ondernemersverenigingen in de Goudse regio. Sinds 2018 is Bunnik wethouder in de gemeente Gouda met als portefeuille onder meer Financiën, Economie en Sport.

Home