ICT Praktijk Academie van start

dinsdag - 3 september 2019
ICT Praktijk Academie van start

Op 3 september is de ICT praktijk academie van start gegaan. De eerste groep enthousiaste studenten combineert hun opleiding met het opdoen van ervaring bij mooie (ICT-) bedrijven in de Goudse regio.

 

Na gesprekken met bedrijven en studenten heeft initiatiefnemerJan de Laat matchinggesprekken kunnen organiseren om zo een goede aansluiting tot stand te brengen. De komende 9 weken starten de studenten met een intensieve bootcamp. Bedrijven en studenten kijken er naar uit hierna met elkaar aan de slag te kunnen.

 

Gouda Onderneemt feliciteert Jan de Laat en is trots een bijdrage te hebben kunnen leveren aan het beschikbaar komen van goed opgeleid personeel voor het bedrijfsleven in de regio. We wensen de studenten veel succes!

Home