Goudse Panelen ook geschikt voor ondernemers!

woensdag - 14 augustus 2019
Goudse Panelen ook geschikt voor ondernemers!

©foto Marianka Peters

 

Energiecoöperatie Goudse Panelen is druk bezig met het 1e zonneproject in Gouda. Op het dak van Croda komen 670 zonnepanelen te liggen. Er zijn al voldoende inschrijvingen om het project te starten. Meer dan 80% van de panelen zijn vergeven. Dat betekent dat in het najaar het project sowieso wordt gerealiseerd! Er zijn nog ongeveer 130 panelen beschikbaar.

 

Ook voor ondernemers

Er zijn al 66 Goudse deelnemers die vanaf het najaar duurzaam en lokaal opgewekte energie gaan afnemen. Ook als ondernemer kan je profiteren van de opbrengst van deze zonnepanelen. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat je een kleinverbruikersaansluiting hebt.

Dus heb je een bedrijf in Gouda, zelf geen geschikt dak en wel interesse in zonnepanelen? Neem dan contact met ons op. Een van de bestuursleden bespreekt graag de mogelijkheden met je.

 

Energiecoöperatie Goudse panelen

Drie Goudse bedrijven, Croda, Zorgpartners Midden-Holland en Promen, hebben samen met gemeente Gouda Energiecoöperatie Goudse panelen opgericht. Het doel van de coöperatie is om op grote daken in Gouda zonnepanelen te plaatsen ten behoeve van Goudse inwoners en ondernemers. Hiermee wordt een positieve bijdrage geleverd aan de CO2-vermindering.

 

Inschrijving

De inschrijving blijft open, totdat het project 100% vol is. Meer informatie via: www.goudsepanelen.nl.

 

 

Home