Thema Duurzaamheid van Economische agenda Gouda met Gouda-Onderneemt verder versterkt!

vrijdag - 19 juli 2019
Thema Duurzaamheid van Economische agenda Gouda met Gouda-Onderneemt verder versterkt!

 

Stichting DuurzaamheidsPlatformGouda (DPG), initiatief van Gouda-Onderneemt, sluit zich aan bij Green Business Club (GBC).

 

Bij de vaststelling van de thema’s van Economische Agenda door Gouda-Onderneemt met de Gemeente Gouda werd, vanwege het feit dat duurzaamheid in feite alle thema’s van de Economische Agenda raakt, het initiatief genomen om te komen tot het oprichten en formaliseren van het DuurzaamheidsPlatform Gouda.

 

DPG ontwikkelt zich steeds meer tot een professioneel platform van initiatieven op het gebied van duurzaamheid en heeft zitting in het bestuur van Gouda-Onderneemt en vice versa.

 

Recent heeft het Duurzaamheidsplatform Gouda (DPG) heeft zich aangesloten bij Green Business Club.

Het is daarmee de tiende deelnemer van de ‘groene’ netwerkorganisatie. Thijs de Neeve, secretaris DPG: “Wat wij in Gouda en de regio willen bereiken op het gebied van duurzaamheid, en vooral ook de manier waarop, sluit perfect aan bij de doelstellingen van Green Business Club. Door onderdeel te zijn van dit landelijke netwerk, hopen we nog meer impact te realiseren op lokaal niveau.” Green Business Club is een netwerkorganisatie van bedrijven die met elkaar samenwerken aan de verduurzaming van lokale gebieden en bedrijventerreinen.

Meer weten over DPG  of lid worden?

 

Home