Bible Art-expositie met Dalí en Chagall in de Gouwekerk

maandag - 29 april 2019
Bible Art-expositie met Dalí en Chagall in de Gouwekerk

De Gouwekerk is tot en met zondag 30 juni het decor voor de zeer fraaie kunstexpositie ‘Bible Art: Van Dalí tot Chagall’. Het gaat om een exclusieve en eenmalige samenstelling van ruim 250 bijbelse litho’s, gravures, tekeningen en artefacts van grote namen als Salvador Dalí en Marc Chagall. 

 

Prachtig initiatief van White House Development

Vastgoedontwikkelaar White House Development heeft samen met de eigenaar van de Gouwekerk deze bijzondere tentoonstelling mogelijk gemaakt. Na eerdere ontwikkelingen door hen van onder meer het Kaaspakhuis, het Weeshuis en de Rijksadministatie opnieuw een prachtig initiatief van White House Development om Gouda op de kaart te zetten.

 

Bijdragen aan dit initiatief

Door samen met collega’s of zakelijke relaties een bezoek te brengen aan deze bijzondere expositie kunt u bijdragen aan dit initiatief. Er zijn mooie arrangementen te boeken in combinatie met een diner of een georganiseerde rondleiding. U bent van harte uitgenodigd! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op met Paul Koster via paul@gouwekerk.com of bel 06 5318 0462.

Home