Dinsdag 26 maart 2019 | ZIE 2019 | Dordrecht

woensdag - 6 maart 2019
Dinsdag 26 maart 2019 | ZIE 2019 | Dordrecht

Bezoek op dinsdag 26 maart ZIE 2019 hét jaarevent voor de hightech industrie in West-Nederland. Inmiddels is er meer bekend over een aantal break-out sessies:

  • De werkers van morgen

We willen graag met u ingaan op de vraag hoe MBO opleidingen en het bedrijfsleven meer aan elkaar kunnen hebben. Ter inspiratie geven we een doorkijkje hoe dit in de Duurzaamheidsfabriek wordt aangepakt. Waar het om draait is dat goed geschoolde medewerkers met voldoende bagage, snel(ler) ingezet kunnen worden bij hightech bedrijven.

  • Slimme Maaktechnologie voor en door u | SMITZH

Praat mee over de ontwikkeling en toepassingen van slimme maaktechnologie. Wilt u meer en beter kunnen produceren met uw huidige staf? Waar loopt u dan tegenaan? Welke technologie heeft u nodig of kunt u bieden? We horen het graag en kunnen het inpassen in een programma waarin Provincie Zuid-Holland en TNO samen ruim 6,5 miljoen euro gaan investeren voor de Zuid-Hollandse maakindustrie.

  • Mogelijkheden van 5G

KPN gaat graag met u in discussie over de mogelijkheden van 5G en IoT connectivity, o.a. in de maakindustrie/procesindustrie. We gaan in op wat 5G is, wat je ermee kan en hoe, en laten we zien dat het anders is dan het huidige 4G netwerk. Tevens lichten we toe hoe de IoT connectivity evolutie er uit ziet richting 5G. We nodigen u van harte uit zelf ook met voorbeelden van toepassingen te komen en aan te geven wat u nodig hebt om deze te ontwikkelen.

 

Meer informatie over het Hightech Platform? Ga naar https://hollandinstrumentation.nl 

Home