Wie zullen er genomineerd worden voor de titel ‘Onderneming van het Jaar’ 2019?

maandag - 19 november 2018
Wie zullen er genomineerd worden voor de titel ‘Onderneming van het Jaar’ 2019?

In de afgelopen periode hebben diverse bedrijven, gevestigd in de deelnemende gemeentes een telefoontje gekregen van de organisatie van het Business Event, NBE. De Voordrachtcommissie, die behept is met het samenstellen van een groslijst met namen van zich onderscheidende bedrijven, heeft de afgelopen maanden gezocht binnen deelnemende gemeentes naar bedrijven die pasten in de volgende categorieën: Detailhandel & Horeca, MKB en Grootzakelijk. Zitting in de Voordrachtcommissie hebben: Gerard van Erk, Ronald van Rossum, Jan Roggeveen, Maud van Koeveringe, Ton Willem Burger, René Kuzee, Hans Houtman, Maaike Kuipers, Adriaan Slob, Sander van Alten, Joop Govaars, Gerard van Nieuwpoort, Frank Gijzen, Rob van Willigen en Jaco Slingerland.

 

Op donderdag 18 oktober 2018 werd het resultaat in een lijvig juryboek overgedragen aan de deskundige jury, bestaande uit Arie van Tienhoven, Peter van Vliet, Frank van Hoepen, Hans Telkamp en Arjan Griffioen, onder leiding van  juryvoorzitter notaris Daniël Westerhuis. De jury zal de komende periode druk bezig zijn met het toetsen van de voorgedragen kandidaten en zal uiteindelijk bepalen welke parels er dit jaar kans maken op een nominatie. De 9 genomineerden zullen medio november bekend gemaakt worden.

 

Bent u ook benieuwd wie er dit jaar genomineerd zullen worden? Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van de Ondernemersprijs Midden Holland door de facebookpagina van het evenement te liken: www.facebook.com/opmiddenholland. 

 

Wilt u meer informatie over de Ondernemersprijs? Dan kunt u contact opnemen met de organisatie NBE via het telefoonnummer 0318-658740 of per e-mail info@nbe.nu.

Home