Uitnodiging Inspiratiemoment Present Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

dinsdag - 18 september 2018
Uitnodiging Inspiratiemoment Present Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Steeds vaker weten bedrijven Present Gouda te vinden als partner voor betekenisvol ondernemen. Veelal zien deze bedrijven samenwerking met Present als een manier om de lokale samenleving te steunen en via de projecten te werken aan teambuilding, inspiratie voor het hele bedrijf en aantrekkelijk werkgeverschap. Op dinsdag 18 september 2018 organiseert Present Gouda een inspiratiemoment voor bedrijven die MBO-beleid lokaal nog concreter willen maken! We bieden mogelijkheden om samen met ons Maatschappelijk Betrokken te Ondernemen. 

Op het event zal onder andere Piet Mars van AFAS Software zijn inspirerende verhaal delen. En directeur van Rabobank Gouwestreek, Caspert van der Wel, zal vertellen wat Present voor zijn bedrijf betekent en dus voor de samenleving.

U bent uitgenodigd om het inspiratiemoment bij te wonen van 16.30 tot 18.30 uur aan de Tielweg 26 in Gouda (locatie Raboank Gouwestreek). U kunt zich aanmelden via secretariaat@presentgouda.nl.

 

U bent van harte welkom!

 

 

onbekend.png

 

 

Home