Consument kiest Hunkemöller als beste winkelketen 2017

donderdag - 14 december 2017
Consument kiest Hunkemöller als beste winkelketen 2017

Hunkemöller heeft de verkiezing Retailer of the Year Europe 2016-2017 gewonnen. Ruim anderhalf miljoen consumenten kozen de lingerieketen kozen de lingerieformule als beste winkelketen van Europa.


De verkiezing is een initiatief van Q&A en is dit jaar in tien Europese landen georganiseerd. Consumenten in tien landen hebben in totaal bijna 2,7 miljoen beoordelingen achtergelaten over hun favoriete winkel of webshop. Winkelketens die een categorieprijs gewonnen hadden in tenminste vier landen, maakten kans op de titel Retailer of the Year Europe. Hunkemöller won de titel met een beoordeling van 7,95, gebaseerd op 28.730 stemmen. 


Yves Rocher heeft met een 7,91 als eindcijfer de winnaar van de ‘Webshop Awards Europe’. Webwinkels moesten in tenminste drie landen een categorieprijs winnen om kans te maken op de overall webshop prijs.  De Europese retailverkiezing werd voor de derde keer georganiseerd. Bij de vorige twee edities kwam Action als winnaar uit de bus. Hunkemöller viel eerder al in de prijzen met de titels voor beste crosschannel retailer en beste webshop.
In de binnenstad van Gouda is een filiaal van Hunkemöller gevestigd aan de Kleiweg 35.

Home