Samenwerking loont: economische zaken gemeente gouda geëerd.

woensdag - 1 november 2017
Samenwerking loont: economische zaken gemeente gouda geëerd.

Samenwerken en daadkracht kenmerkend voor beste EZ team van Nederland.

Het team Economische Zaken van de gemeente Gouda heeft een eervolle vermelding gekregen tijdens de Dag van de Economie in Utrecht, georganiseerd door Stichting CLOK. Het team werd uitgeroepen tot beste team EZ van Nederland vanwege de geweldige samenwerking met ondernemers in de stad en de daadkracht die het team tentoon spreidt. De leden van het team hebben elk specifieke kwaliteiten die elkaar goed aanvullen. Ook binnen het team is alles gericht op samenwerking. Men gunt elkaar iets en er is waardering en respect voor wat de ander kan en inbrengt. Het team werkt samen met wethouders en ondernemers aan een veelheid aan onderwerpen, o.a. Actieprogramma Economie gericht op verbetering van het vestigingsklimaat in Gouda, programma binnenstad, aanpak kantorenleegstand, acquisitie nieuwe ondernemers, aantrekken toeristen en bezoekers, een levendige evenementenkalender, Gouda 750 in 2022, etc. etc. Het team ziet deze erkenning als stimulans om door te gaan op de ingeslagen weg.

 

Meer informatie.

Home