Conferentie aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt

donderdag - 12 oktober 2017
Conferentie aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt

Op 12 oktober 2017 organiseerde de gemeente Gouda samen met Gouda Onderneemt de conferentie aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt.

Hier treft u het verslag aan van deze conferentie. De conferentie is goed bezocht vanuit de drie O’s (Onderwijs, Ondernemers, Overheid) en we danken alle aanwezigen voor hun actieve bijdrage! Hybride leren, waarbij onderwijs en bedrijven samen het onderwijs vormgeven, stond centraal in de keynote van Adri Pijnenburg, maar ook in diverse workshops. We gaan verder met de uitkomsten van de conferentie, uw blijvende betrokkenheid wordt gewaardeerd en is ook nodig. Op woensdag 15 november van 13-15 uur is er in het Huis van de Stad (kamer 2.03 ) een platformbijeenkomst Onderwijs-Arbeidsmarkt (met deelname vanuit de drie O’s), waar het vervolg van de conferentie uitgewerkt wordt.

Home