VNO-NCW Miljoenenontbijt 20 september groot succes


< TERUG

Op 20 september heeft het VNO-NCW RijnGouwe Miljoenenontbijt plaatsgevonden. Een bijzonder jaar, niet alleen omdat nog onduidelijk is of er een nieuw kabinet gevormd is wanneer de Miljoennota zal worden gepresenteerd. Ook bijzonder omdat Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW aanwezig is in de regio waar het allemaal begon. Het concept Miljoenenontbijt is hier voor het eerst georganiseerd.

Op 20 september tussen 6.30 uur en 10.00 uur  in De Goudse Schouwburg werd het ontbijt gehouden. Dit jaar focust het ontbijt zich op het thema Invest-NL.

Het kabinet heeft dit voorjaar besloten om een nieuwe financierings- en ontwikkelingsinstelling, genaamd Invest-NL, op te richten. Dit is een belangrijke voorwaarden voor het plan NL Next Level. NL Next Level, initiatief van de ondernemersorganisaties VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland, is in het leven geroepen om onze economie naar een volgend niveau te brengen.

Tijdens het Miljoenenontbijt is met de ondernemers uit de regio, gereflecteerd op de economie. Hoe met elkaar te investeren in ons ondernemersklimaat. Welke projecten op korte en lange termijn van belang zijn. En wat u als ondernemer nodig heeft.

Wat vraagt de economie. Barbara Baarsma, directeur Kennisontwikkeling Rabobank, heeft een uiteenzetting gegeven op de nota. Waarna Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW, de vertaling maakte naar de noodzakelijke investeringen vanuit ondernemerschap.

De sponsoren Rabobank GouwestreekVan Riessen Advocaten Mediators en Visser & Visser maken samen het Miljoenenontbijt mogelijk.

Delen:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone