Wie wordt dé Onderneming van het Jaar?


< TERUG

De spannende ontknoping nadert

Het is bijna zover: de Ondernemersprijs Midden Holland 2018 zal aanstaande maandag 8 januari plaats gaan vinden, en het belooft een groot succes te gaan worden. Al meer dan 500 belangstellenden hebben zich aangemeld om dit feestelijke netwerkevent bij te wonen. Deelnemende gemeentes zijn Bodegraven Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas. De van geboorte Goudse Anita Witzier zal deze feestelijke avond presenteren.

 

Genomineerden

De negen prachtige genomineerde bedrijven zullen op het podium verschijnen met inspirerende ondernemersverhalen en boeiende bedrijfsvideo’s. Er zal eindelijk bekend gemaakt worden welk bedrijf de titel Onderneming van het Jaar krijgt. In de categorie Detailhandel & Horeca zijn De Zalm Horeca Groep uit Gouda, Oogzorg Bastiaan Optiek uit Waddinxveen en Slagerij van Rietveld uit Bodegraven genomineerd. De MKB-categorie wordt bezet door Carapax IT en Van Munster & Zonen Sanitair uit Gouda en Zilvertron B.V. uit gemeente Krimpenerwaard. Excent Tandtechniek uit Gouda, Van der Loo Yacht Interiors uit Waddinxveen en LKP Plants uit gemeente Zuidplas zullen strijden om de award in de categorie Grootzakelijk. Het programma start om 19:30 uur en vanaf 21:15 uur kunnen de aanwezige ondernemers uit de regio de genomineerden de hand schudden en elkaar een succesvol nieuw jaar toewensen.

 

Wees erbij!

Wilt u de Ondernemersprijs Midden Holland niet missen, een van de genomineerde bedrijven aanmoedigen of bent u op zoek naar een mooi netwerk moment met uw collega’s? Wordt lid van Gouda onderneemt en ontvang een gratis kaart!

 

 

Delen:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone