Nico Voogt spreekt gemeenteraad Zoetermeer toe


< TERUG

Tijdens de besluitvormende avond van de gemeenteraad van Zoetermeer zal de voorzitter van Gouda Onderneemt, namens de ondernemers in Midden-Holland en het Groene Hart spreken. Hij zal nogmaals benadrukken dat de ontwikkeling van de Holland Outlet Mall voor de ondernemers in de regio grote negatieve gevolgen zal hebben.

Nog even op een rij welke activiteiten er inmiddels mede door Gouda Onderneemt zijn ontplooid om invloed uit te oefenen op de besluitvorming door de Zoetermeerse gemeenteraad.

  • 6 december 2016: zienswijze Gouda Onderneemt! mede namens alle ondernemersverenigingen in de regio Midden-Holland en Groene Hart. Beeldvormende avond met 22 insprekers waaronder ondernemers uit Waddinxveen en Gouda.
  • 9 december 2016: Lager Huisdebat bij RVOZ in Zoetermeer
  • 12 december: tweede beeldvormende avond voor de vragen van de raad en de antwoorden van het college
  • 9 januari 2017: meningsvormende avond met 28 insprekers waaronder een inspreker namens ondernemers uit de regio (Edwin ten Brink) brief namens alle winkeliersverenigingen in de regio inclusief persbericht
  • 23 januari 2017: besluitvormende avond gemeenteraad, inspreker namens ondernemers uit de regio (Nico Voogt) persbericht anticiperend op het te nemen besluit.

Verder zijn er diverse mediaoptredens geweest van Nico Voogt en Gerard van Erk.

In het hele traject is afstemming met partijen als INRetail, Detailhandel Nederland, Unibail Rodamco, HollandRijnland, ondernemers en bestuurders uit Holland Rijnland en Midden-Holland en is er gesproken met politieke partijen in eigen gemeenten. Lees hier meer.

Delen:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone