CIV Smart Technology op zoek naar uw bedrijf


< TERUG

Robotisering en digitalisering zijn de aanjagers van vele veranderingen in het bedrijfsleven. Dit vraagt om een ander soort medewerkers en daarmee ook om ander onderwijs. Bedrijven, gemeente en onderwijs werken samen aan deze opgave in het Centrum voor Innovatief Vakmanschap (CIV) Smart Technology.
Ook Gouda Onderneemt is als partner betrokken.

De kennis en vaardigheden van nu zijn bij wijze van spreken morgen achterhaald. Daarom is het belangrijk dat bedrijven en onderwijs de handen ineen hebben geslagen om onderwijs buiten de school te realiseren. Dit doen studenten van mboRijnland in satellietlabs. Dit kan zijn in een bedrijfslab of in een living lab waar wordt gewerkt aan een maatschappelijk vraagstuk. Deze vorm van onderwijs kenmerkt zich door maatwerk en flexibiliteit, hetgeen ook tot uitdrukking komt in de mogelijkheden tot samenwerking met het bedrijfsleven.

In Gouda loopt al een aantal succesvolle satellietlabs en we willen dit aantal graag uitbreiden. We zijn op zoek naar meer bedrijven met een lab/apparatuur of een vraagstuk. Het gaat zeker niet alleen om technische bedrijven maar ook om bedrijven/organisaties die in hun werk te maken krijgen met smart technology. Zoals bijvoorbeeld in de zorg, logistiek, groen, recreatie en bouw.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie om samen te werken met het CIV Smart Technology? Een studentenproject of een mogelijkheid om uw medewerkers kennis te laten maken met nieuwe technologieën.
De kennismakelaar Smart Technology komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.
Via onderstaande JA-button neemt de kennismakelaar contact met u op.


Klik hier voor meer informatie over de satellietlabs en tips voor bedrijven. 

U kunt ook zelf contact opnemen met kennismakelaar Anneke van den Engel via info@civ-smarttechnology.nl of 06 – 22 70 71 98.

Delen:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone